Списание „Гласът на Църквата“ вече и в интернет!

3 февруари 2014, 10:16

Единственото българско католическо списание „Гласът на Църквата” вече присъства и в интернет-пространството на адрес www.glasatnacarkvata.com. Още от основаването му грижата за него е поверена на отците от Ордена на малките братя капуцини в софийската енория „Св. Йосиф”. Обичайно то излиза в четири броя всяка година и изобилства от статии и материали, посветени на духовния живот, тайнствата, празниците от църковния календар, светците, молитвата… В новия уеб-сайт могат да бъдат открити и стари броеве на изданието – едно ценно наследство, на което вече ще могат да се радват и „сърфиращите” в мрежата католици. Както пишат създателите на сайта, тяхната амбиция е „този сайт да бъде полезен на всеки католик в България (а и чужбина, защо не?)”.

Позволяваме си да отбележим, че списанието е изключително стойностно – първо, заради високото качество на текстовете и издържания дизайн, но също и поради факта, че в него преобладават статии, писани от католически свещеници в България – познати на всички нас и най-вече на миряните от енориите, в които те служат.

Ние, от www.catholic-news.bg, пожелаваме на главния редактор отец Елко Терзийски, OFM Cap., и на екипа на сайта, дълги години плодотворни евангелизаторско присъствие в интернет, както и още много печатни издания, разбира се!

Редакцията на www.catholic-news.bg

Коментари

Няма коментари

Оставете коментар