Семинари за обновяване на вярата

27 октомври 2017, 11:28

От тази вечер, 27 октомври, в енория „Св. Архангел Михаил“ в Раковски, започва серия от семинари, посветени на практикуването на вярата в семейството. Те са под общ надслов „Семинари за обновяване на вярата“ (СОВ). Препечатваме (без редакторска намеса) поканата от страна на организаторите, публикувана в сайта „Семейството – Домашна църква“ (http://domashnatsarkva.com). В посочения сайт, освен подробности за това събитие, можете да откриете много полезна информация за обогатяване на вярата, особено вярата, живяна в семейството.

За кого са предназначени Семинарите за Обновяване на Вярата (СОВ)?

Ти си невярващ, съмняващ се, търсещ смисъла на живота си, натъжен си, а може би по-скоро си радостен християнин и приятел на Бог?

Какъвто и да си днес, тези Семинари за обновяване на вярата са подходящи за тебе!

Известният съвременен евангелизатор Хосе Прадо Флорес е казал, че „ако вярата не се живее – това не е вяра; или живееш във вяра или я губиш”.

Религията има смисъл дотолкова, доколкото е проява на живата връзка с Бог! В противен случай тя става съвкупност от правила и убеждения, които сами по себе си не могат да променят живота ни.

Един мисионер, който е работил дълги години в Африка, казва, че на един от местните езици „да вярваш” означава точно „да вземеш с двете си ръце сърцето си и да го дадеш на Бог”. А когато направиш това, то тогава Бог ще вземе в Свои ръце твоя живот и ще започне да го променя – тогава ще заживееш в радост и мир като дете на Бог.

Доколко можеш да се довериш на Исус днес? Колко силна и истински жива е твоята връзка с Бог, като имаш в предвид общуването ти с Него чрез Библията, чрез искрената и радостната молитва на сърцето ти, както и с помощта на тайнствата?

Искаш ли да обновиш своята връзка с Бог като отвориш сърцето си за вдъхновението на Неговата благодат? Ако искаш … то нека заедно да тръгнем на това вълнуващо пътешествие, което се нарича Семинари за обновяване на вярата!

Тези 7 срещи ще ти помогнат да преоткриеш Бог. Свидетелствата, които ще дадат миряните по време на Семинарите за промените в техния живот, както и някои конкретни решения за живота ти, заедно с ежедневното изучаване на Библията, ще ти позволят да намериш правилния път.

Заповядай на 27.10 (петък) от 19:00 ч. в залата под църква „Свети Михаил Архангел” гр. Раковски

Източник: https://domashnatsarkva.com/

Коментари

Няма коментари

Оставете коментар