Първа събота от месеца: Посвещаване на Непорочното Сърце Мариино

1 февруари 2020, 13:02

На 10.12.1925 г. Дева Мария съобщава на сестра Лучия, очевидката от Фатима:

„Имай грижа да ме утешиш и кажи, че на всички, които всяка Първа събота в продължение на пет месеца се изповядат, приемат Светото Причастие, кажат пет десетици от Броеницата и прекарат заедно с мен петнадесет минути, като размишляват върху петнадесетте тайни на Броеницата с намерението да ми поискат извинение от името на всички, аз обещавам да ги подкрепя в часа на смъртта с всички необходими благодати за спасението на техните души.“

Посвещаване на Непорочното Сърце Мариино

Дево Марийо, Майко на моя Бог Исус Христос, във времето на Твоите явления във Фатима Ти моли хората да се посвещават на Твоето Сърце – и така аз, отговаряйки на Твоята молба, посвещавам на Твоето Непорочно Сърце целия мой живот, миналото, настоящето и бъдещето, моето тяло, разум и сърце, всичко добро, което правя и също всички мои немощи, слабости и грехове.
Предавам на Тебе моето семейство, приятелите и неприятелите ми. От този момент аз избирам да бъда винаги Твое дете, Твоя собственост – прави с мене, каквото искаш.
Аз вярвам, че Ти винаги ме държиш за ръка, че никога не съм сам(а), че ме пазиш от дявола и ме водиш към небето. Марийо, нека Броеницата, която моля, бъде като доказателство на моята любов към Тебе, за обръщането на грешниците и като удовлетворение за богохулствата и оскърбленията на Пречистото Ти Сърце. Амин.

Новини: Актуално

Коментари

Няма коментари

Оставете коментар