The Priests

„The Priests”, тримата свещеници – певци, които счупиха рекорда на Гинес за най-бързо продаден класически дебютен албум и по този начин станаха световноизвестни звезди, издадоха своя втори албум, който се нарича „Harmony“. Той съдържа по подобие на първия познати религиозни химни като „The Lord’s Prayer“, „Silent Night“, „How Great Thou Art“ и „Amazing Grace“.
Първият им албум, излязъл под заглавието „The Priests“, съдържа части от латинската литургия, традиционни католически химни, Аве Мария и класически изпълнения от опери.
Имената на тримата изпълнители, които през цялото си време работят като свещеници, а в част от него изнасят концерти в Австралия, Великобритания, Америка, Канада и Ирландия, заемат началните заглавия на най-големите медии в света, между които Time Magazine и Washington Post. Те са известни по цял свят редом с имена като Том Джоунс или The Killers.
Притегателната им сила е очевидна и новият им албум „Harmony“ доказва, че талантът им е тяхно неотменимо качество и че 30-годишната преданост към пеенето се заплаща!
Тримата северноирландци, свещениците Дейвид Деларджи и братята Мартин и Юджийн О`Хейгън, били приятели в училище. Когато Дейвид и Мартин били на 12 , а Юджин – 15-годишен, започнали да пеят заедно. Любовта им към пеенето продължила и докато следвали за свещеници в Рим. Музикалната им кариера започнала в Римския Irish College, където получили музикално образование и пеели в хора на Ватикана.
След ръкополагането им и тримата се заели с възложените им задачи в своите енории. Пееното баче било не само част от молитвата им. В свободното си време те пеели в опери, мюзикъли и хорове. Докато през февруари 2008 г. на вратите им почукала звукозаписна фирма и ги помолила за пробен запис. Всичко останало, казват те, е история.
Тримата свещеници никога не позволяват музикалните им ангажименти да бъдат поставяни преди ежедневната им работа като свещеници. При това са толкова неотстъпчиви по този въпрос, че в договора си за записи са въвели специална клауза, с която се гарантира, че никога няма да допуснат поставянето на рекламата на своите записи пред работата им за енорийската общност, както и че няма да приемат никакви условия, които биха попречили на дейността им като свещеници.

Коментари

Няма коментари

Оставете коментар