Белозем: Християнски Младежки Фестивал 2012

Източник: http://festival.capucini.bg/

„Радвайте се, че вашите имена са написани на небето!”

Скъпи млади приятели! Сърдечно Ви каним да участвате в организирания за вас от 27 август до 1 септември 2012 година, Фестивал в Белозем. Тази необикновена среща на млади хора, която започва в понеделник и свършва в събота, е предназначена за младежите от 14 до 30 години. Мнозина казват, че такова настроение, както по време на фестивала, няма никъде…, не можеш да устоиш да не бъдеш там!

* Фестивал – среща за младежи от цяла България

* Фестивал – среща с Бог и избор на Исус Христос, който носи истинския живот

* Фестивал – среща с човека, нови запознанства и забавни лекции

* Фестивал – страхотен купон, невероятни концерти и незабравима атмосфера

* Фестивал – събитие, насърчаващо човешките и християнските ценности

* Фестивал – страхотно нещо, което създават заедно младежите и организаторите

През тази година Фестивалът ще се проведе под мотото „Радвайте се, че вашите имена са написани на небето!”. Според тези думи на Исус (от Евангелието на свети Лука 10:20) искаме да се радваме от това, че името на всекиго от нас е записано на небето – точно искаме да се радваме, че сме хората спасени чрез Исус. Това е една от най-важните истини за нашата вяра! И заради това, тази годишна среща за младите християни ще бъде свързвана с радост от това, че сме спасени, че Исус е пожертвал своя живот, за да можем ние да живеем вечно; че небето за нас е отворено! Това ще бъде централна тема по време на Фестивала: спасението.

* Осигуряваме места за спане, храна и добри санитарни условия. Вземи със себе си, ако имаш, Библията, нещо за писане и разбира се добро настроение!

* На фестивала можеш да пристигнеш с автобус от Пловдив, тъй като Белозем се намира на 30 км. от него. В Белозем има също и жп гара – на нея спират всички влакове по линия София – Пловдив – Бургас.

* Таксата за участие е 15 лв., тя е предназначена за организацията на фестивала. Ако все пак нямаш възможност да платиш сумата, идвай смело… финансовите средства не могат да бъдат пречка за среща с друг човек, а още повече, за среща с Бога.

* Записване по интернет, по телефона или на място. Искаме да се приготвим за твоето посрещане колкото може най-добре, затова имаме молба – съобщете за своето пристигане по-рано. По-долу са посочени адреси за контакт.

* По време на Фестивала ние образуваме една общност, която всеки ден чрез слушане на музика, участие в концерти, срещи по групи и обща молитва влиза в тайната на своята духовност и тази на другия човек. Времето на Фестивала е време за теб, да преосмислиш своя живот, да застанеш отстрани, да се вгледаш в себе си.

* Гости на срещата: най-важен гост е Господ Бог, с Него искаме да подновим нашите отношения. В тазгодишната Среща ще участват също гости от Италия, Полша и, разбира се, от България.

* По време на Фестивала ще имате възможност да участвате в музикални, вокални, пластични, танцувални и други видове уъркшоп.

* Предвиждаме и спортни прояви – футбол, народна топка, волейбол
и спортни състезания

Коментари

Няма коментари

Оставете коментар