Нови разкрития за търговията на „Planned Parenthood“ с органи на абортирани бебета

4 юли 2016, 16:12

В САЩ организацията „Center for Medical Progress“ разкри миналата година скандала за търговията на концерна за аборти „Planned Parenthood“ с органи на умъртвени при аборт деца. Оттогава със скандала се занимава парламентарна анкетна комисия. Сега организацията е представила нови доказателства за това, че „Planned Parenthood“ продава органи на неродени бебета, докато те са още живи. С други думи концернът се нуждае от неродени деца, които може да убие, за да спази договорните си задължения.
Такъв предварителен договор съществувал например с лабораторията на „StemExpress“. Тя плащала годишно около един милион долара на концерна за аборти, за да получава белите дробове, мозъка и други части от тялото на убитите деца.
Има силно подозрение, че „Planned Parenthood“ не зачита свободната воля на бременната майка, а действа незабележимо или директно за убийството на детето, защото само така получава пари и то двойно. Веднъж от убийството на детето и после от незаконната търговия с органите на умъртвените деца. Правителството на Обама плаща за всяко умъртвено дете средно над 1700 долара.
Дейвид Дилайден, основател на „Center for Medical Progress“ осъжда тази „варварска практика“, която е толерирана и финансово подкрепяна от правителстовто на САЩ. „Време е за правни усилия на всички нива, за да се прекрати варварството на тази дейност, накърняваща правата на майките и децата.“
Въпреки разкритията от миналата година американският президент Обама продължава да финансира „Planned Parenthood“ годишно с гигантската сума от над 500 млн. долара от данъци. Неговата съпартийка Хилари Клинтън, която е кандидат на Демократическата партия за президентския пост, вече многократно заявява, че ако бъде избрана, ще продължи подкрепата на концерна за аборти.
Клон на „Planned Parenthood“ в Германия е „Pro Familia“, в Австрия – Австрийско дружество за семейно планиране (ÖGF), в Швейцария асоциацията „Сексуално здраве“ (фондация за сексуално и репродуктивно здраве). Всички те са обединени в „International Planned Parenthood Federation (IPPF)“.

(katholisches.info)

Новини: Хроника

Коментари

Няма коментари

Оставете коментар