8 декември, 12 ч.: Часът на благодат за света

7 декември 2018, 14:30

Има един час през годината, когато Небето се отваря широко за всяко човешко същество. В продължение на 60 минути вълни от благодат се изливат в света. В този час може да се обърне дори и най-закоравелият грешник. Този час е Часът на Благодатта, който е уникален подарък за човечеството от Непорочната. Този час настъпва на 8 декември в 12.00 часа на обяд.

Откровение в Монтикиари

В това малко италианско селище Мария се явява на медицинската сестра Пиерина Джили. Първото явление се случило на 24 ноември 1946 г. в болницата. Пиерина видяла плачещата Мадона, чиито гърди били пронизани от три меча. Тя казала само три думи: „Молитва. Жертва. Покаяние“. Когато Пиерина отново видяла Божията майка, била много изненадана. Този път Мария се усмихвала, носела светла дреха и на мястото на три меча имало три красиви рози: бяла, червена и златна. Тя се представила като Rosa Mistica.

Явленията се повтаряли много често. Най-паметното е това от 8 декември 1947 г., в базиликата в Монтикиари. Мария казала: „Желая всяка година на 8 декември, в 12 ч. , Часът на благодатта да бъде празнуван в целия свят. Благодарение на молитвата в този час ще изпратя много благодати за душата и тялото. Ще има масови обръщания. Закоравелите и студени като мрамор души ще бъдат обърнати от Божията благодат и отново ще бъдат верни и любящи към Бога. Моето желание е този час да бъде широко разпространен. Скоро хората ще узнаят величината на този час на благодатта. Нашият Господ, моят божествен Син, ще дарява изобилното си милосърдие, когато добрите се молят непрестанно за своите грешни братя. Ако човек не може да отиде на църква по това време и се моли у дома, той също ще получи много благодати чрез мен. Всеки, който ще се моли за това намерение и пролее сълзи на покаяние, ще получи защита и благодат чрез моето майчино Сърце.“ Мария посочила сърцето си: „Погледни това Сърце, което толкова обича човечеството, а повечето хора само го обиждат.“

(По radioniepokalanow.pl)

На 8 декември 2018 г. в 12.00 ч. (наше време 13 ч.) от параклиса в Краков-Лагевники, в който се намират иконата на Божието Милосърдие и гробът на св. Фаустина Ковалска кликни тук, директно ще се предава Часът на благодатта (по съобщение на сайта).

Новини: Актуално

Коментари

Няма коментари

Оставете коментар